jueves, 28 de mayo de 2015

Aixetes 

son els elements finals de distribució. Amb elles regulem la quantitat d'aigua i la mescla d'aigua freda i calenta , cada aixeta ha de tenir dues claus de pas , una per a l'aigua calenta i d'altra pe al l'aigua freda .el difusor,mitjançant el qual aconseguim un diàmetre més agran de raig amb menys cabal,n'és un element important.

Com arriba l'aigua a casa nostra?

L’aigua que arriba a casa és aigua tractada, potabilitzada, domesticada, que ens fa la vida fàcil.
Aquesta aigua que surt quan obrim l’aixeta ha hagut de recórrer un llarg camí des d’algun riu o riera, o des d’alguna font o algun pou, fins a arribar a casa nostra. Ha hagut de rebre un tractament per protegir-nos dels agent patògens i les impureses que puguin resultar desagradables o ser perjudicials per a la nostra salut. Aquest procés s’anomena potabilització. 
A casa consumim l’aigua per a diferents usos. Un cop l’hem feta servir, aquesta aigua bruta se’n va cap a les clavegueres, a través de les quals arriba a la depuradora d’aigües residuals, on segueix un tractament abans de ser retornada al medi natural. 







Dipòsits
El dipòsit du un mecanismo, senzill però enginyós, que permet el seu ompliment immediatament després del buildatge.
Els dipòsits nous tenen un mecanisme de doble botó que permet la descarrega parcial o total de l'aigua emmagatzemada. Aixó permet un estalvi considerable pel que fa al consum d'aigua.






















Sifons
Tots els desguassos disposen d'un sifó per eliminar les pudors. Són tubs amb forma d'U i sempre amb un nivel d'aigua que serveix de barrera per tancar el pas de les olors.

No hay comentarios:

Publicar un comentario