viernes, 18 de octubre de 2013

Energia Altrernativa

PARCS EÒLICS
Un parc eòlic és una instal·lació on s'aprofita l'energia del vent per generar energia eloèctrica.Està format per un conjunt d'aerogeneradors que aprofiten el moviment de les aspes per transformar-lo en energia elèctrica.




L'ENERGIA DE LA BIOMASSA
El terme biomassa inclou tota matèria viva,o que tingui l'origen en la matèria viva.La biomassa ès una de les fonts d'energia més primitives.









*RESIDUS FORESTALS O AGRÍCULES.Per exemple,branques procedents de la poda d'arbres o de restes de boscos cresmats o talats.








*CONREUS ENERGETICS.Plantacions de conreus de creixement ràpid,i destinats,entre altres usos,a la produccio d'energia,com per exemple la soia








*Residus sòlids urbans(rsu).Les escombreries que generem es poden fer servir per produir biogàs i, a partir d'aquí , energia.







ENERGIA GEOTÈRMICA
L'interior de la terra és una font contínua de calor.En algunes zones , aquesta calor aflora a la superficie i pot esclfar aigua,produir energia elèctrica etc.




ENERGIA MAREOMOTRIU
Per aprofitar el moviment d'acenes i decens de l'aigua durant les marees,es construeixen centrals mareomotrius prop de la costa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario