viernes, 30 de mayo de 2014

La protecció

Equipament del treballador:

Les proteccions es classifiquen segons les zones del cos que protegeixen:

·Protecció del cap: casc contra l'impacte d'objectes en obres, gorres contra el fred  o per evitar la contaminació per caiguda de cabells en hospitals i industries alimentarias,etc.

·Protecció

viernes, 23 de mayo de 2014

Activitats

1. Grafica sobre estadistiques de accidents laborals.


2. Localizar todos los dispositivos que se utilizan para el reciclado de escombrerias de nuestra ciudad.


La gestió dels residus comença ja a la mateixa deixalleria, on determinats residus (com roba, sabates, ampolles de cava o mobles i altres aparells voluminosos) que estan en bon estat sónseparats de cara a la seva reutilització i aprofitament per part de qui ho sol·liciti a través de l'Ajuntament o qualsevol altre organisme.










3. Causes dels riscos laborals.

Les errades humanes directes són responsables de mes del 90% dels accidents. Les errades humanes indirecte,anomenades errades tècniques,són provocades per eines o màquines mal dissenyades o manteniment deficient. En un accident de treball hi sol haver diverses causes o errades juntes.En la majoria dels casos l'atzar evitarà que condueixin a l'accident,però un petit percentatge es produirà un encadenament amb conseqüencies greus per al treballador.

viernes, 9 de mayo de 2014

Pressupost

El pressupost és la part del projecte on es relacionen, d'una manera ordenada i detallada, les despeses econòmiques
que originarà la materialització del projecte.

















Habitación





















Els planols són el conjunt de formats que contenen tots els dibuixos que es fan durant el desenvolupament del projecte.

lunes, 5 de mayo de 2014

Activitats

24. Quants carregadors de bateries tens a casa? 6. Com ens afecta la normalització en aquest cas? que cada compañia tienen su propio cargador. Com podrien disminuir el nombre de carregadors que utilitzem? crear un cargador universal. Quins avantatges obtindriem d'aquesta disminució? que no gastaria tanta electricidad.

26. Quin professional és el que es dedica a fer reformes de gas o electricitat en un habitatge? lampista         Es pot fer qualsevol canvi? Si es un professional acreditado Cal la signatura d'algun professional o visitat d'algun projecte? si.